Interieuradvies

BIJ LINDA interieuradvies biedt aan zowel de particuliere als de zakelijke markt advies. 

PARTICULIER ADVIES

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Daarom start BIJ LINDA interieuradvies met een vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek gaan jullie samen met BIJ LINDA interieuradvies in gesprek om de wensen en ruimtes te bespreken waar het om draait. BIJ LINDA interieuradvies kan de ruimte(s) waar het om draait gelijk zien en waar nodig de maten opmeten. Daarnaast wordt er besproken wat jullie belangrijk vinden en welke stijl bij jullie past. Na dit gesprek ontvangen jullie een offerte op maat met daarin opgenomen, de punten zoals besproken, een tijdsplanning en de definitieve kosten.

ZAKELIJK ADVIES

Ook als bedrijf kan het zijn dat je graag advies wilt. Je bedrijf is immers het visitekaartje voor klanten die je ontvangt, maar je wilt ook dat je personeel werkt in een fijne werkomgeving. In een vrijblijvend kennismakings gesprek, bespreken we samen om welke ruimte het gaat en wat de wensen en eisen zijn. Bij deze ruimte kan gedacht worden aan een ontvangsthal, een vergaderruimte, een kantoor, maar ook voor een nieuw te open winkel waarbij je worstelt met de indeling. 

Bij een zakelijk advies wordt door BIJ LINDA interieuradvies altijd goed gekeken naar de ruimte en waarvoor deze dient. Gezien elke ruimte en/of benodigd advies uiteen kan lopen, wordt er altijd een offerte op maat gemaakt op basis van het daarvoor geleden uurtarief. 

Scroll naar boven