Wie is bIJ LINDA

“als moeder van twee jongens weet ik als geen ander hoe interieurstyling en functionaliteit hand in hand moeten gaan om van jouw eigen huis een plek te maken die werkt en die je wil delen”

Over mij

  • In groep 8 zei ik dat ik timmervrouw wilde worden, soms nog weleens spijt dat ik dat niet ben gaan doen;
  • Ik niet geboren ben met veel zitvlees;
  • Afgestuurd ben aan het NIMETO te Utrecht met als eindrichting interieurontwerper;
  • Ruim 10 jaar ervaring heb als interieuradviseur en interieurontwerper;
  • Ik de hele dag door kan eten;
  • Trotse moeder ben van twee lieve en stoere jongens.

 

Ik ben Linda en ik ben hier om je te helpen je huis zo te stylen en in te richten dat je je thuis voelt, er trots op bent en het je rust geeft. Als moeder van twee jongens weet ik precies hoe een goed interieurontwerp en functionaliteit hand in hand gaan om van jouw eigen huis een plek te maken die werkt en die je wil delen.

Vanaf de eerste keer dat ik als meisje mijn slaapkamer zelf opnieuw inrichtte wist ik het zeker….. ik vind dit leuk, ik kan dit goed en wil dit ook voor anderen doen. Aan het NIMETO, de vakschool voor alles op interieurgebied kwam mijn creativiteit geheel tot zijn recht en leerde ik om smaak en mogelijkheden die een ruimte biedt optimaal te combineren. Vanzelfsprekend blijf ik mij bijscholen, bezoek ik geregeld beurzen en leveranciers om te ontdekken wat de nieuwste trends zijn en ga graag op reis ter inspiratie. Ieder industrieel gebouw, elk huis, natuurgebied of met graffiti versierde muur in de stad is een bron van inspiratie. Als je maar kijkt en voelt wat het met je doet.

Scroll naar boven